Υποστήριξη Ιδιωτών

Η Experience For You προσφέρει σύγχρονες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε οικιακού χρήστη, που διαθέτει ένα επιτραπέζιο ή φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με ταχύτητα, συνέπεια, αξιοπιστία, αλλά και σε προσιτές για όλους τιμές.
 
Τα περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας που έχουμε στο χώρο της τεχνικής υποστήριξης, καθώς και οι εκατοντάδες πελάτες που μας εμπιστεύονται εδώ και χρόνια, αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της δουλειάς μας και την αποτελεσματικότητά μας.
 
·         Εγκατάσταση νέου υπολογιστή και περιφερειακών
Εγκατάσταση Windows, OfficeInternet, Antivirus και όλων των απαραίτητων drivers για τις περιφερειακές συσκευές του υπολογιστή σας (Εκτυπωτές, Scanner, Web cameras κ.λ.π.).
 
·         Αναβάθμιση Η/Υ
Έλεγχος του Η/Υ σας και αναβάθμιση των απαραίτητων τμημάτων hardware, έτσι ώστε να γίνει και πάλι γρήγορος και λειτουργικός!
 
·         Επισκευή Η/Υ
Διάγνωση και επίλυση προβλημάτων Hardware & Software.
 
·         Εγκατάσταση DSL/VDSL σύνδεσης και δικτύου
και όλου του απαραίτητου εξοπλισμού για να συνδεθείτε στο internet ενσύρματα ή ασύρματα (απαιτείται ενεργοποιημένη υπηρεσία DSL ή VDSL).
 
·         Αφαίρεση ιών και spyware
που υπάρχουν στον υπολογιστή σας και επιδιόρθωση των βλαβών που προκάλεσαν στα Windows ή στα αρχεία σας.
 
·         Ανάκτηση και back-up δεδομένων
από το χαλασμένο Η/Υ σας ή δεδομένων που διαγράψατε κατά λάθος.
 
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 0118005 ή στο 6944 285501 για να σας δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες μας.